• Vergelijk energie
  Vergelijk energieleveranciers
  met onze gratis vergelijkingshulp
 • Snelle overstapdienst
  Overstappen kan op elk moment
  in een aantal minuten
 • Profiter de son offre
  Kies de beste optie
  en bespaar op je energiefactuur

Hoe energie vergelijken met Mijn Groene Energie?

Groene lamp
1 2 3
1

Vul je energieverbruik in of maak een schatting

Groene energietarieven vergelijken
1 2 3
2

Vergelijk alle (groene) energieleveranciers op basis van prijs en voorwaarden

Groen energiecontract afsluiten
1 2 3
3

Kies het contract dat het beste bij je past en stap over

Veelgestelde vragen over energieleveranciers vergelijken

Waarom energieleveranciers vergelijken met Mijn Groene Energie?

Met de vergelijker van Mijn Groene Energie (by CallMePower) vergelijk je alle energieleveranciers en contracten in België. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de tarieven op basis van de ingevoerde gegevens te zien.
Daarnaast heb je met de vergelijker van Mijn Groene Energie de mogelijkheid om te vergelijken op basis van de huidige prijzen of op basis van de verwachte jaarlijkse prijs, gebaseerd op de marktwaarden van energie. Op deze manier kun je een betere inschatting maken voor de jaarlijkse kosten.

Wellicht interessant

Welke energieleveranciers vergelijkt Mijn Groene Energie?

De vergelijker van Mijn Groene Energie (by CallMePower) vergelijkt alle energiecontracten die worden aangeboden op het moment van vergelijken. Wij streven ernaar om altijd alle energieleveranciers op te nemen in onze vergelijking en zo een volledig objectieve resultatenlijst weer te geven.

Wellicht interessant

Hoe kan ik veranderen van energieleverancier?

Met de vergelijker van Mijn Groene Energie (by CallMePower) vind je binnen enkele muisklikken het goedkoopste aanbod voor gas en elektriciteit. Om over te stappen hoef je enkel online of telefonisch een contract af te sluiten. Vervolgens zal je nieuwe leverancier het oude energiecontract automatisch opzeggen en de netbeheerder op de hoogte brengen.

Waarom is regelmatig energie vergelijken belangrijk?

De energiemarkt en de energieprijzen zijn constant in beweging, zeker door de energiecrisis waar we momenteel mee te maken hebben. Waar een bepaald contract in de ene maand tot de goedkoopste leveranciers behoort, kan dit een aantal maanden heel anders zijn. Door regelmatig de energieprijzen te vergelijken ben je er zeker van dat je huidige energiecontract nog in orde is of dat je kunt besparen door over te stappen.

Energie vergelijken in België

Voor vragen of het maken van een telefonische vergelijking is Mijn Groene Energie (by CallMePower) te bereiken op: 02 586 05 91 of dien een terugbelverzoek in.
Besparen op energiefactuur