Energy Knights is een nieuwe energieleverancier in Vlaanderen die zich volledig focust op het aanbieden van de voordeligste tarieven voor elektriciteit. Dit doen ze door een zeer eenvoudige dienstverlening en communicatie, zonder verborgen kosten of voorwaarden. Bekijk op deze pagina alle informatie over Energy Knights.

Wie is Energy Knights?

Energy Knights is een nieuwe energieleverancier die zich richt op particulieren in Vlaanderen. Het bedrijf staat bekend om zijn transparantie, eenvoud en betaalbaarheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in de energiemarkt, biedt Energy Knights elektriciteit aan met variabele tarieven en optionele groene stroom. Ze streven naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke dienstverlening, waarbij klanten hun energieverbruik eenvoudig kunnen beheren via een online klantenportaal.

Daarnaast introduceert Energy Knights een innovatief muntensysteem. Door aankopen te doen bij partnerwebshops kunnen klanten munten verzamelen die vervolgens als korting op hun energiefactuur worden toegepast. Dit systeem stimuleert klanten om bewust met hun energieverbruik om te gaan en biedt hen de mogelijkheid om hun energiekosten verder te verlagen. Energy Knights zet zich in voor transparantie en klanttevredenheid, zonder verborgen kosten of ingewikkelde contracten.

gas en elektriciteit
contact

Adviesdienst energie (Gratis dienst)

Bel Mijn Groene Energie voor gratis hulp en advies van onze energie-experts. (Huidige wachttijd: 1 minuut)

gas en elektriciteit
contact

Vragen over energie?

Laat je gratis terugbellen door een energie-expert van Mijn Groene Energie voor hulp of advies.

Aanbod Energy Knights elektriciteit

Energy Knights streeft ernaar om een zo eenvoudig aanbod van elektriciteit aan te bieden. Dit is duidelijk terug te zien in de contracten van Energy Knights. In het overzicht hieronder zijn de contracten die in juli 2024 worden aangeboden door Energy Knights weergegeven.

Contractnaam Contractsvoorwaarden
Energy Knights Elektriciteit Variabel Type contract: Variabel contract
Contractduur: 1 jaar
Klantendienst per telefoon: ❌
Groene energie: ❌

Huidig aanbod in 07/2024. Gebruik de CallMePower energievergelijker om alle contracten te vergelijken.

De elektriciteitsprijs van het Energy Knights Elektriciteit Variabel tarief in juli 2024 bedraagt volgens de toekomstige marktwaarden € 11,03 per kWh (in €cent) voor een enkelvoudige meter. De vaste vergoeding van dit tarief bedraagt € 60,00 per jaar. Bekijk de Energy Knights tarieven voor meer informatie over de prijzen en het aanbod.

Oorsprong elektriciteit Energy Knights

De elektriciteit van Energy Knights is afkomstig uit een mix van verschillende soorten energiebronnen. Bij het aanvragen van een contract heb je de mogelijkheid om tegen een meerkost te kiezen voor elektriciteit die volledig afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen.

Aanvullende diensten Energy Knights

Op dit moment is het bij Energy Knights enkel mogelijk om elektriciteit af te nemen. Meerdere energieleveranciers bieden energie-gerelateerde diensten aan, zoals ketelonderhoud of de installatie van zonnepanelen. Energy Knights richt zich volledig op het aanbieden van de voordeligste tarieven voor elektriciteit en neemt op dit moment dus geen aanvullende diensten op in het aanbod.

Contactgegevens Energy Knights klantendienst

De klantendienst van Energy Knights is op verschillende manieren bereikbaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt met de Energy Knights klantendienst contact opnemen via e-mail op [email protected]. Voor minder dringende vragen of verzoeken is het ook mogelijk om het contactformulier op hun website in te vullen. Na het invullen van dit formulier zal Energy Knights zo snel mogelijk reageren op je vraag of opmerking.

Daarnaast biedt Energy Knights een uitgebreid online klantenportaal. Via dit portaal kun je niet alleen contact opnemen met de klantendienst, maar ook je persoonlijke gegevens wijzigen, je maandelijkse voorschot aanpassen en inzicht krijgen in je facturen en energieverbruik. Dit portaal is ontworpen om klanten zo veel mogelijk controle en inzicht te geven in hun energiezaken.

vraagteken
contact

Vragen of advies ontvangen?

Bel Mijn Groene Energie voor gratis advies van onze energie-experts (Gratis dienst).

vraagteken
contact

Vragen of advies ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Energy Knights verhuis

Het doorgeven van een Energy Knights verhuis kan bij voorkeur al vanaf 30 dagen voor de effectieve verhuisdatum. Het doorgeven van het Energy Knights overnamedocument moet uiterlijk binnen zeven dagen na de effectieve verhuis worden gedaan. Dit document kan worden doorgestuurd via het e-mailadres of het contactformulier dat hierboven is weergegeven.

Energy Knights review door Mijn Groene Energie

Energy Knights is nog maar net actief op de Vlaamse energiemarkt en heeft vooralsnog een klein aanbod. Het bedrijf gaat zich volledig richten op de laagste elektriciteitstarieven en pioniert met een systeem waarbij klanten hun factuur kunnen verlagen via aankopen bij webwinkels. Het muntensysteem dat de energiefactuur verder verlaagt is een interessant systeem dat nog niet wordt gebruikt door andere Belgische energieleveranciers.

“Heel wat leveranciers focussen op andere dingen naast energie: bijkomende producten en randdiensten, van telecom tot zonnepanelen, laadpalen en batterijen. We denken dat er plaats is voor een speler die focust op betaalbare elektriciteit, en dat efficiënt aanbiedt.”

Robin GoossensDe Tijd

Voor nu blijft Energy Knights zich enkel richten op Vlaamse huishoudens en levert het bedrijf alleen elektriciteit. Aardgas gaan ze niet leveren, maar een uitbreiding naar Wallonië en het aanbieden van zakelijke contracten wordt niet uitgesloten. Het bedrijf begint klein en streeft naar 1.500 klanten in het eerste jaar.

Nieuwe energieleverancier vinden?

Energieleveranciers vergelijken doe je met Mijn Groene Energie.

Hoe Energy Knights klant worden?

Op dit moment is Energy Knights actief in Vlaanderen, zowel voor consumenten als voor professionele klanten. Om klant te worden, dien je op de website van Energy Knights je persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens ontvang je hier een voorstel met de tarieven, waarmee je akkoord kunt gaan. Daarna ontvang je een e-mail en sms van Energy Knights ter bevestiging van je registratie.

Na de bevestiging zal Energy Knights de overstap in gang zetten en je oude energieleverancier op de hoogte brengen. Hierna zal je oude leverancier de meterstanden opnemen voor de slotfactuur. Deze ontvang je ongeveer zes tot acht weken na het doorgeven van de meterstanden.

Bekijk alle artikelen over Energy Knights